Hei

 

BWG 2018 i Luleå er nå historie. Arrangementet trakk rundt 1150 utøvere i 15 idretter i Luleå sist helg. Deltakernasjoner var Norge, Sverige, Russland og Finland. De uttatte utøverne har tilknytning til Barents-regionen i disse landene. For Norge betyr dette at spillere er hjemmehørende i våre tre nordligste fylker.

For Badminton sin del ble det også denne gangen gode resultater. Norge forsvarte gullet fra Murmansk i 2016. Vi slo Finland 8-0, Russland 24-2 og Sverige 23-9.

Spillerne representerte klubbene Hadsel, Herøy, Tromsø, Berlevåg, Mehamn, Hammerfest og Kirkenes og følgende spillere deltok:

 

U15  
Henriette Ellingsen Tromsø BK
Linn Hepsøe Tromsø BK
Elias Lenning Herøy
Børge Håland Herøy
   
U17  
Frida Prestøy Herøy
Eva Forsaa Åbotsvik Tromsø
Sondre Nilsen Hammern Berlevåg
Jann Hermod Røstad Berlevåg
   
   
U19  
Ingvild Håland Herøy
Live Hov Grønbech Herøy
Kim Andre Amundsen Berlevåg
Benjamin S Richardsen Berlevåg
   
Senior  
Ingelin Sagbakken Espeseth Kirkenes
Charlotte Leinan Kristiansand (student)
Lasse Nyheim Hadsel BK
Hans Andreas Karlsen Hammerfest BK

Ledere for laget var Kent Nyheim Hadsel og Kjell Kålheim, Båtsfjord. Med som representant fra NBF var visepresident Arild Hammern.

Samtlige på det norske laget var veldig fornøyd med turen, spillet og det sosiale opplegget rundt arrangementet, Det rettes en stor takk til organisasjonskomiteen BSG (Barents sports comitee) og da spesielt til Mona-Lisa Skipnes i Nordland idrettskrets for et supert arrangement.

 

BWG 2020 vil bli arrangert i Finland.

Det finnes mer informasjon om BWG 2018 på denne nettsiden: http://barentssports.com/bwg2018/

Share →