I alt 182 spillere, de fleste fra de nordiske landene, deltar i det fjerde åpne nordiske veteranmesterskapet helga 19.-21. mai. Arrangementet går i år i Silkeborg i Danmark. Turneringen går på rundgang mellom de nordiske landene, og ble første gang arrangert i Espoo i Finalnd i 2011.

I fjor var det Sverige som arrangerte, med 205 deltakere.

Fra Norge deltar i alt 18 spillere, fordelt jevnt mellom de fleste aldersklasser.

Jim Ronny Andersen og Eivind Lund er seedet som nr 2 i HD35, og vil få god motstand i kampen mot toppseedete Morten Eilby Rasmussen/Esben Kæmpegaard fra Danmark.

Jim Ronny spiller også mixed double, men her i klasse 40+, og sammen med Helene Abusdal. Paret er toppseedet her.

Hvis vi ser på klasse 70+, så er de to norske spillerne Knut Liland og Daniel Ask seedet som hhv nr 1 og 2 i single, og er toppseedet i double.  Knut er også toppseedet i mixed sammen med Lisbeth Bengtsson fra Sverige.

Turneringen kan følges på http://www.cup2000.dk/turnerings-system/Vis-turneringer/?tournamentid=8284. Det vites ikke hvor god den løpende oppdatering vil bli, men de interesserte kan følge med på veteranutvalgets facebook-side vetu no.

For første gang ser vi klassen 75+ arrangert, og det ryktes at klassen vil bli opprettet i neste års EM. Så da er det på tide at Norge følger etter og oppretter klassen fra og med neste sesong, dersom tinget vedtar det i 2018.

Her er alle de norske spillerne:

Berit Thyness (DS+DD+MD)
Bjørn Auberg (HD)
Daniel Ask (HS+HD)
Eivind Lund (HD+MD)
Geir Storvik (HS+MD)
Helene Abusdal (DD+MD)
Helge Normann Hansen (HS+HD)
Hilde Pamemann (DD)
Ingunn Østhassel (DD+MD)
Jim Ronny Andersen (HD+MD)
Jon Eirik Gulli (HS)
Knut Liland (HS+HD+MD)
Knut Møller (HD)
Kristian Hyllestad (HS+HD)
Morten Aarhus (HS)
Nauman Majid (HS+HD)
Terje Jacobsen (HS+HD)
Tone Guldbrandsen (DD)
Ulla Faarup (MD)

Share →