Charlotte Støelen er ny ansatt på forbundskontoret som Utviklingskonsulent og vi laget et lite intervju med den eneste jenta på kontoret 😉

Kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er født og oppvokst i Oslo med to yngre søstre, 27 år og har en samboer og to hunder som jeg bor med i Krydderhagen på Løren. Jeg er en klassisk rastløs, og til tider litt utålmodig, jente som trenger å aktiviseres – og dette gjør jeg nå ved å fylle fritiden min med verv i idretten, være aktiv med hunder og samboer samt løpeinstruktør hos SATS ELIXIA. Jeg har tidligere studert pedagogikk, ernæringsfysiologi og bevegelsesvitenskap og er generelt interessert i idrett, fysisk aktivitet og helse. For tiden sitter jeg med et tillitsverv som seksjonsleder for Lacrosse Norge i Norges Amerikanske Idretters Forbund, og på den resterende fritiden min etter alt som er nevnt så langt, så er jeg 1 av 3 trenere for kvinnelandslaget i lacrosse. Hvis ikke all fritid nå er brukt opp, så slår til som dommer i blant når det trengs til nasjonale turneringer.

Hva var hovedgrunnen til at du valgte å søke som utviklingskonsulent i NBF?

Hovedgrunnen til at jeg valgte å søke som utviklingskonsulent i NBF er at jeg er genuint interessert i utvikling av idrett. Det at stillingen var innen badminton, en idrett jeg spilte en del av i gymtimene som liten, tenkte jeg at kunne bli gøy og utfordrende da det er en kul idrett som kan spilles både som individuell idrett og lagidrett.

Min aller største kjærlighet innenfor utvikling er å se vekst i antall jenter som bedriver organisert idrett, og dette er noe jeg ønsker å jobbe like hardt for i NBF som jeg har gjort hos Amerikanske Idretter (til info så er medlemstallene for kvinnelige lacrossemedlemmer høyere enn mannlige lacrossemedlemmer per dags dato).

Hvilke forventninger har du til å begynne i NBF?

Jeg har forventninger om å bli utfordret. Jeg har også forventninger til meg selv å forstå hvordan et badmintonmedlem, og en badmintonklubb, ønsker å utvikle seg på best mulig måte slik at jeg kan tilrettelegge og gjøre tiltak som faller i smak.

Hva er dine sterkeste egenskaper som kan hjelpe NBF med å nå sine utviklingsmål?

De som kjenner meg vil si at jeg er over gjennomsnittet resultatorientert samt at konkurranseinstinktet mitt er det heller ikke noe i veien med. Jeg er av typen som liker å sette meg hårete mål, gjerne så hårete at andre rundt meg begynner å le litt, og jeg jobber hardt for å nå målene som er satt. Jeg er også en som liker å jobbe i team, men er strukturert nok til å kunne ta arbeidet på strak arm alene også. Og sist, men ikke minst, jeg er en jente da – hehe 🙂

 

Share →