I dag starter Europamesterskapet i Huelva, Spania, der Norge representeres i alle kategoriene.

Følgende utøvere skal representere Norge:

Elisa Wiborg (WS)

Solvår Fåten Jørgensen (WD)
Nathalie Syvertsen (WD)

Marius Myhre (MS)

Fredrik Kristensen (MD)
Magnus Christensen (MD)

Solvår Flåten Jørgensen (xD)
Fredrik Kristensen (xD)

 

Vi har tatt en kjapp prat med Marius Myhre der han kan fortelle oss følgende:

Mine forventninger til EM er som til alle andre turneringer, høye. Jeg har fått en OK trekning så håper jeg kan ta utnytte av det og spille meg innover i turneringen. Kom til last 16 stadiet i fjor og gjorde et generelt bra EM, så håper og forsvare dette, kanskje til og med gjøre det enda bedre.

Marius har som følge av obligatorisk skoletimer ikke fått deltatt på hele oppkjøringen på treningsleir, men han sier at han har gjort hva han kan her hjemme der fokuset har ligget mye på hurtighet og eksplosivitet.

Elisa Wiborg derimot kan fortelle oss at hun venter en tøff trekning:

Jeg har en veldig tøff trekning i damesingle til EM, men håper at jeg kan klare å få til mitt spill likevel og at jeg føler at jeg har gitt alt. Oppkjøringen til EM har vært bra med mye en-mot-en øvelser og kamper på trening. I tillegg til en del turneringer i forkant som for eksempel Dutch International.  Så håper det slår positivt ut på spillet i EM.
Solvår Flåten Jørgensen og Natalie Syvertsen er kvinneduoen som skal kjempe sammen i årets europamesterskap og i første kamp møter de Italia:
Vi har fått en ganske fin trekning i damedouble. Her møter vi et par fra Italia som vi tror er på samme nivå som oss, så vi håper vi får til masse bra spill. Vi ser en mulighet for seier hvis vi spiller vårt aller beste. Oppkjøringen til EM har foreløpig vært ganske bra. Det var fint for oss å få spilt turneringen i Nederland. Treningene har vært gode og vi jobber med spesifikke arbeidsoppgaver som er rettet mot EM.  
Solvår skal også spille i mixed double sammen med Fredrik Kristensen der første kamp er mot Sverige:
 I mixed møter vi Sverige, så motstanderen er ganske tøff. Målet for kampen er å spille en god kamp og presse de så godt vi kan.

Landslaget har vært på treningsleir i forkant av mesterskapet der oppkjøringen har foregått. Utøverne er fornøyde med å komme seg til et varmere land der de kan fokusere på øktene og restitusjon.

Kampene streames live HER.

Trekningen finner du HER.

Share →