11655941_10155656799225333_945166682_o

Link til dropbox hvor alle logoer kan downloades: https://www.dropbox.com/Badmintonuken

Link til facebook event: https://www.facebook.com

Påmeldingsskjema: VEDLEGG-TIL-SOKNAD-OM-BADMINTONUKEN

Informasjon runt Badmintonuken: Badmintonuken Invitasjon 2015

Liste over alle aktivene som skjer (Oppdateres løpende): Aktiviteter-i-klubbene-20151

NYT NYT NYT: Kjøp av «Serve deg til premier» roll-ups. Priserne finnes i påmeldingskjemaet

11022633_927242553982231_2592978739698020527_nBadmintonuken er et tiltak som egner til å gjøre badminton mer kjent og rekruttere flere medlemmer. Vi ønsker å markedsføre badminton som en veldig morsom idrettt og å ha en kjempebra uke for alle som spiller badminton i klubbene. Dette skjer i år i uke 35 – 24-30 august.

Badminton er en av verdens største idretter, men er en relativt liten idrett i Norge. Badminton er ikke bare en hurtig og krevende konkurranseidrett, men også en god mosjonsidrett for spillere i alle aldre på alle nivåer. Vi tror at alle kan ha glede av badminton og håper med denne uken å skape en større interesse med mange som får sjansen til å prøve badminton.

I 2012,13 og 14 var det mange klubber som bidro til aktivitet i hele landet, i fjor var vi 28 klubber– i år skal vi ha enda mer aktivitet og enda flere klubber med!

Ideer til hva som kan skje i klubben din: Det var mulig å prøvspille badminton over hele landet, klubber hadde ”åpen hall”, samlinger, nybegynnerkurs, stands med informasjon og det var i tillegg oppvisning på flere kjøpesenter rundt om i landet. Flere forslag til kurs/tiltak som en kan arrangeres er:
– «Åpent hus» i badmintonklubben.
– Nybegynnerkurs for barn.
– Nybegynnerkurs for voksne/foreldre.
– Markedsføre/reklamere for badminton på et kjøpesenter.
– Aktivitetslederkurs/Trenerkurs.
– Samling for spillere.
– Besøk i skolen.
– Speedbadminton (kontakt oss for mer informasjon om dette).
– Blackminton (kontakt oss for mer informasjon om dette).

Midler: Søk støtte til skoleprosjekter, t-skjorter, brosjyrer, plakater, samt hjelp til å komme inn på et kjøpesenter eller lignende.

I 2015 ønsker vi at enda flere blir med og skaper liv omkring badminton som idrett.

Hva skjer i din klubb i år?

Vi ønsker en tilbakemelding fra klubbene om hvem som ønsker å være med på et slik nasjonalt «event» og hvilke planer om aktivitet dere eventuelt har, innen den 24. juli.
Dersom din klubb har lyst til å arrangere en slik badmintonuke, men ikke har mulighet til å gjennomføre det i uke 35 så tar dere kontakt med oss.

For mer informasjon, ta kontakt med Forbundskontoret v/Christian Thode. badminton@badminton.no eller christian.thode@badminton.no