I helgen ble vår norske spiller Marius Myhre sveitsisk mester 2018, og vi spurte Marius om hvordan han syns sesongen i Sveits har vært:

Sesongen har vært veldig opp og ned. Starten var vanskelig for laget. Vi var svekket på damesiden og leverte ikke helt etter forventningene. Sabrina Jaquet (3.plass EM) kom midtveis i sesongen og gjorde at laget ble helt igjen. Dette ble starten på at vi vant de viktige kampene og tok oss til sluttspill hvor vi spiller mer eller mindre perfekt. Vi traff på alle oppstillingene. For min del så kjemper jeg i 1. herresingel mot toppspillere fra diverse land verden rundt. Jeg har hatt en strålende sesong, og vunnet de aller fleste av mine kamper. De spillerne jeg møter gir meg veldig god matching som treningsmessig er gull verdt for meg. Det at vi går hele veien og blir sveitsiske mestere er en kjempe bonus!

Vi gratulerer Marius og resten av laget i klubben BC La Chaux De Fonds med tittelen 🙂

Share →