Torsdag klokken 16.20 går norgesmester Marius Myhre på banen mot tyske Fabian Roth i hans første åttendelsfinale i et EM.

Dette blir Myhre sitt fjerde EM. I de tidligere mesterskapene har det vært noen tøffe tap og noe stang ut for 25-åringen, som nå allerede har sikret sine to første EM-seire.

Onsdag slo han italienske Rosario Maddaloni i andre runde i en uhyre tett og spennende kamp. Myhre hadde settball mot seg i begge settene, men klarte å ta seieren hjem 23-21 25-23. Det var en rotete kamp med lite flyt i seg, og det var en mer lettet en overlykkelig Myhre vi fikk møte etter kampen. Sterkt å hive seieren i land som favoritt i halvspekket arena.

https://twitter.com/EuropeBEC/status/857262547925389313

Må opp et par hakk mot Roth

Når han nå skal møte tyske Fabian Roth i åttendelsfinalen i Sydbank Arena må han heve spillet noen hakk for å kunne avansere til kvartfinalen. Han kan imidlertid senke skuldrene mer når han ikke lenger han har favorittstempelet hengende over hodet.

Foto: skjermdump tournamentsoftware.com

Roth har hatt en mildt sagt imponerende sesong og har klatret nok på verdensrankingen (41) til å bli seedet nummer åtte i EM. 21-åringen fra Karlsrue i Tyskland vant Irish Open i desember og har en håndfull andre og tredjeplasser fra denne sesongen. I EM for lag i februar slo han Viktor Axelsen, og har siden oktober samlet skalper som Brice Leverdez, Jen Hao Hsu og Emil Holst.

Har fokus på å nyte kampen

Myhre har brukt formiddagen på å forberede seg med lett trening om morgenen, videoanalyse og godt med mat og drikke.

– Forventningene i dag er å heve nivået fra i går og å ha fokus på å nyte kampen. Så får det gå som det går, sier Myhre i forkant av kampen mot Roth.

Myhre har slitt med en dårlig ankel etter at han tråkket feil i kampen mot Rasmus Messerschmidt i Dutch Open. Ankelen er tapet godt sammen før kampen og skal gå fint, tror Myhre.

Kampen kan følges på enten LAOLA1.TV eller Zibra Sport. 

 

Share →