I morgen kl. 15.00 i Frognerhallen går startskuddet for Senior NM 2018.
Dette er NM nummer 74 i rekken, og hele 120 deltagere fra 26 klubber skal kjempe om de edleste medaljene.

Trekningen til NM Senior 2018 finner du her:
http://www.cup2000.dk/turnerings-system/Vis-turneringer/?tournamentid=8683

Herresingle:
Her skal Marius Myhre-Haugerud IF spille for sin 6 Kongepokal på rad. Han viste sist rankingturnering på Bygdø at han er i rute, da han vant uten å gi fra seg et eneste sett.
De som er seedet til semifinale er Marius Myhre-Haugerud IF, Peter Rønn Stensæth-Bygdø BK, Vegard Rikheim-Frogner IL og Mattias Xu-Frogner IL.

 

Damesingle:
I damesingle er det Vilde Espeseth-Kristiansand BK som de siste 2 årene har fått med seg gull og kongepokalen hjem. I sist rankingturnering gikk Vilde, som Marius helt til topps etter en 3’ setts kamp mot Helene Abusdal-Kristiansand BK.
De som er seedet til semifinale er Vilde Espeseth-Kristiansand BK, Helene Abusdal-Kristiansand BK, Thea Kristina Johansen-Kristiansand BK og Emilie Sotnes Hamang-Bærum BK.

Herredouble:
De siste 2 års vinnere Magnus Christensen og Vegard Rikheim fra Frogner har før denne sesongen fått nye makkere. Magnus skal i dette mesterskapet spille med sin nye makker Fredrik Kristensen fra Moss BK. Magnus og Fredrik spilte seg helt frem til finalen i sist ranking hvor de tapte i finalen mot tidligere nevnte Marius Myhre som for anledningen spilte med Jesper Kristensen-Moss BK. Marius og Jesper 2. seedet i NM, så det er mulighet for revansje. De siste to parene som er seedet til en semifinale, og om også sikkert vil ha et ord laget er Carl Christian Mork/Sturla Flåten Jørgensen-Asker BK/Haugerud BK og Peter Rønn Stensæth/Torjus Flåtten-Bygdø BK/Frogner IL.

Damedouble:
I damedouble er det paret Natalie Syvertsen/Solvår Flåten Jørgensen-Moss BK som skal forsvare fjorårets gullmedalje. De tok også seieren i forrige turnering, men i NM er det flere sterke par som er klare for å ta over tronen. Anne Klyve-Asker BK som var med å vinne damedouble i 2015 og 2016 har fått seg ny makker og skal spille med tidligere nevnte Vilde Espeseth. Som de andre parene i topp 4. seedet finner vi Emilie Sotnes Hamang/Emilie Faarup Storvik-Bærum BK og Vera Botcharova Ellingsen/Marie Christensen-Bergen BK/Frogner IL.

Mixdouble:
Her er det knyttet stor spenning da det i de siste turneringene har vært få utskiftninger i topp 2 på resultatlistene. Parene som har byttet på å vinne den siste tiden er Magnus Christensen/Natalie Syvertsen-Frogner IL/Moss BK og Fredrik Kristensen/Solvår Flåten Jørgensen-Moss BK. De andre to parene som har sikret seg en seeding til semifinalen er Mads Marum/Vilde Espeseth-Kristiansand BK og Carl Christian Mork/Elisa Wiborg-Asker BK/Haugerud IF.

 

Vi gleder oss til å sette i gang, og hvis du har lyst til å se det beste som norsk badminton har å by på bør du komme en tur til Frogner og heie frem dine favoritter.

 

 

Share →