Innlegget er skrevet av Ole Herman Imset

Vi møttes på Gardemoen onsdag 4. oktober. Noen av oss fikk klærne, og vi printet ut billettene og gjorde de siste forberedelsene før reisen. Vi tok fly til Amsterdam, hvor vi skiftet fly. Reisen gikk videre til Kuala Lumpur, hvor vi landet for å tanke. Deretter gikk vi på det samme flyet, som fortsatte til Jakarta. Der skiftet vi fly nok en gang, og landet i Yogyakarta sent torsdag kveld. Vi gikk ut for å spise på en lokal restaurant, og det var ingen suksess.

De neste dagene brukte vi på å akklimatisere, bli kjent med hotellet, restaurantene etc. Vi fant et treningssenter, hvor vi hadde et par intervalløkter og litt lett styrke. Vi fikk føle litt ordentlig på klimaet, og de første treningsøktene var tunge. Vi fikk også litt trening både i main hall og i practice hall. Johnny kom ned litt senere enn oss, for å få med seg lagkampene.

Mandag 9. hadde vi vår første lagkamp mot Polen, som endte i tap 1-4. Det var tidvis godt spill, men vi nådde ikke helt toppnivå, og klarte ikke slå Polen. Samme dag spilte vi lagkamp mot Egypt, som endte i 5-0 seier (Norges største seier i et Junior-VM noensinne!). Laget var mer tent, og fikk til mye godt spill. Vi fikk også vist litt mer glede på banen.

Dagen etter spilte vi lagkamp mot New Zealand. De var et overraskende sterkt lag, og vi tapte dessverre denne lagkampen 3-0.

Onsdagen spilte vi mot Ungarn, som de fleste av oss spilte mot i Polen for snart to år siden. Vi visste at de var gode, og vi tapte dessverre 3-0 her også.

På torsdag var det duket for kamp mot Sør-Afrika. Det endte med en sterk 3-0 seier, og laget var fornøyd.

Fredagen spilte vi vår siste lagkamp, og det skulle også vise seg å være den jevneste. Det endte med et surt 3-2 tap. Spesielt surt var herredoublen, hvor vi hadde flere matchballer. Finland svarte på de fleste med returer som spratt på nettkanten.

Lørdagen trente vi litt, og begynte å forberede oss på den individuelle turneringen. På søndag var det cultural day. Alle lagene ble fraktet med buss til et stort tempel som heter Prambanan. Der lærte vi litt av hvert om ulike ting relatert til tempelet, og litt om hinduismen generelt. Vi spiste middagsbuffet og så på underholdning.

Mandag startet den individuelle turneringen. De norske spillerne deltok mandag, tirsdag og onsdag. Det beste resultatet ble Markus og Emma med en sterk 17.-plass i mix.

De siste dagene har vi for det meste trent, spist og utforsket litt. På torsdagen hadde vi en del fri. Gutta brukte fridagen på å kjøre GoKart, mens jentene dro på senteret.

Alt i alt er troppen og trenere veldig fornøyd med turen, men nå gleder vi oss til å komme hjem. 🙂

Share →