Seks norske spillere fra landslagssenteret i Oslo sier seg onsdag ferdig med en måneds langt treningopphold i Bangkok i Thailand. Natalie Syvertsen og Solvår Flåten Jørgensen ble tidligere i år tatt ut til OL 2020-satsingen og har vært med på reisen til Thailand. De skrev et reisebrev i midten av oppholdet, som her kommer litt forsinket. 

Da vi landet i Thailand den 14. juni og gikk av flyet, ble vi møtte av en «vegg» av varme og en ekstrem luftfuktighet. Vi hentet ut bagasje, fikset oss turist sim-kort før vi ble hentet av en buss som kjørte oss til Banthonyord Badminton School.

Vi har kommet til dag 14 her i Thailand og er dermed halvveis i oppholdet på Banthonyord Badminton School. Vi er 6 norske spillere her: Marlene, Solvår, Natalie, Markus, Peter og Marius.

Den første uka hadde vi litt problemer med den ekstreme varmen, luftfuktigheten og jetlag. Uke 2 der i mot gikk litt bedre fordi vi har blitt mer vandt til varmen og fordi vi sover bedre.

Vi har ca 42 timer trening på 6 dager fordelt på 3 økter/dag og treningene er aldri helt like. Vi har en fysisk økt hver morgen fra 7-9/8-10 hvor vi gjør alt fra fotarbeid, styrke, agility, løping, spinning og dansing(!). Disse øktene er vi veldig fornøyde med. De to andre øktene er badmintontrening og vi er fordelt inn i 3 grupper. Markus, Peter og Marius trener herresingle, Marlene trener damesingle og Solvår og Natalie trener double. Disse treningene er også ganske varierte.

Som dere skjønner består dagene av mye trening, litt søvn og en del mat. Alle måltidene spiser vi i en «kafeteria» her i hallen. En porsjon med ris/nudler + kjøtt/kylling og drikke koster ca 13 norske kroner. Heldigvis er det ganske billig.

Vi har det bra, men kroppen har det tøft til tider. Vi trener dobbelt så mye som det vi gjør hjemme, og det merkes. Vi har hatt litt kramper (Marlene, Peter og Marius), stive og ømme muskler (alle), vonde skuldre (Solvår og Natalie), forkjølelse (Peter), et lite tilfelle av dehydrering (Marlene), akillesplager (Marius), litt hodepine pga varmen (alle) og EKSTREM svette (alle). Men vi klager ikke så mye J.

«In Thailand Monday means HOLIDAY». Fridagene bruker vi til avslapping, litt shopping, massasje, soling og bading. De NYTES for å si det sånn!

Flere kommentarer om oppholdet kommer senere. 

Bilder:

Share →