U19-laget EM Frankrike

Åtte nordmenn er i Frankrike for å spille EM for lag og individuelt.

Norge havnet i gruppe med Danmark, Estland og Tsjekkia. Det endte med 0-5-tap mot Danmark og Tsjekkia. Mot Estland klarte Markus Barth å dra i land en seier i herresingle og sikret Norge et poeng i lagkampen.

De norske spillerne som deltar er Emilie Faarup Storvik, Emilie Sotnes Hamang, Vera Ellingsen, Marie Christensen, Markus Barth, Ole Herman Imset, Mads Marum og Mattias Xu.

Danmark slått ut av Russland

Tirsdag har Frankrike muligheten til å ta gullet på hjemmebane når de møter Russland i finalen. Frankrike har surfet igjennom turneringen og har maks gitt fra seg ett poeng i sine spilte kamper. Russland slo Danmark 3-1 i semifinalen. Danmark har vært svake på herresiden og det er nettopp der det har skrantet mot de andre nasjonene. Faktisk var Finland tettere på å slå Russland enn det Danmark var.

Individuelt starter tirsdag

Tirsdag starter også den individuelle turneringen der nær alle mixed doublene skal i aksjon i tillegg til noen få herresingler. Ole Herman Imset og Marie Christensen er første norske par ut og spiller klokken 16.00. Mads Marum og Emilie Faarup Storvik skal i aksjon klokken 17.00. De to parene møter henholdsvis et ukrainsk og belgisk par.

Resten av de norske spillerne skal i gang på onsdag.

Trekningene i de ulike kategoriene finner dere her.

En oversikt over alle de norske kampene finner dere her. 

Share →