Nå er vi snart over i 2018 og det betyr at terminlisten for 2018/2019 skal fylles med nye rankingturneringer og mesterskap.
Se under for instruksjon fra Konkurranse Komiteen (KK) om hvordan du går frem får å søke.
______________________________________________________________________________________________

Klubbene kan nå søke om å være arrangør av rankingturneringer og nasjonale mesterskap sesongen 2018-19.

Logg inn som klubb på badmintonportalen.no og velg Klubbadministrasjon -> Forbundsturneringssøknader sesong «2018/2019» for å se turneringene og hvilke datoer de skal arrangeres. I rankingturneringer med * (stjerne) bak aldersklassen arrangeres det også Mini Grand Prix.

 

Klikk Velg for hver turnering klubben ønsker å arrangere og angi «Prioritet» på neste side. I «Kommentar» skal evt. billige overnattingsalternativer, organisering av transport osv. noteres. Husk å lagre!

 

Søk flere arrangement

Vi oppfordrer klubbene om søke flere turneringer. Klubber som søker kun én turnering, og som ikke blir tildelt denne, må akseptere å bli tildelt en annen, tilsvarende turnering som mangler søker.

Søknadsfrist: 15.01.2018

Søknadsrunden for øvrige turneringer starter ca. 15. februar, etter at Forbundsstyret har foretatt tildeling av rankingturneringene og mesterskapene. Før det er åpnet for å søke, skal ikke klubbene registrere turneringssøknader for andre turneringer enn forbundsarrangementene.

 

Lykke til!

Mvh.

Ottar Stenrud/KK

E-post: ohaakste@online.no

Share →