Nå er vi godt i gang med Über Cup-prosjektet. Med i prosjektet er det nå 13 jenter. 19 ble invitert i starten, men noen er ikke med videre av forskjellige årsaker. IMG_1902

Helgen 17.-19. juni hadde vi vår første samling. En super samling med toppmotiverte jenter som jobbet kjempebra hele helgen. Vi var så heldige å få med oss Lennart Engler denne helgen, veldig flink trener som jobber daglig som trener i Odense. Han var veldig motiverende og godt likt blant jentene og kan gjerne tenke seg å bidra mer i løpet av prosjektet. Utenom alle badmintontreningene hadde vi en del teori om motivasjon, målsetning og tilbakemeldinger.   Vi var også på Spicheren og trenet styrke og hadde en veldig morsom saltime med masse utfordrende dansetrinnJ. Vi fikk også besøk av Olympiatoppen, der vi snakket om kosthold og lagde mat sammen. Kjempegod mat og vi fikk mange nyttige råd i forhold til matlaging. I løpet av helgen hadde Helene og Birna også lange samtaler med alle jentene hver for seg, noe vi syntes var viktig for å bli kjent med hver enkelt i gruppen.

IMG_1901

Neste samling blir onsdag 16/11 i forkant av NIC i Sandefjord, der vi skal trene sammen og ha litt sosialt på kvelden før turneringen starter på torsdag. Vi planlegger også å dra på turnering i København, Lyngby 17.-18. desember.

Vi gleder oss til å jobbe videre med disse motiverte jentene, har fått treningsplan av alle og det ser ut som alle gjør en bra jobb ute i de forskjellige klubbene.

Helene og Birna.

IMG_1897

 

Tidligere publiserte artikler om Übercup prosjektet kan finnes her :

http://www.badminton.no/info-fra-tik-2/

og http://www.badminton.no/thomas-cup-lag-2016-og-prosjekt-uber-cup-2018/

 

IMG_1899

Share →