Badminton / Nyheter / 2021 / Ny seier for Helle Sofie
Foto: Team Norway / Kristin Bentdal Larsen
Foto: Team Norway / Kristin Bentdal Larsen

Ny seier for Helle Sofie

Andre gruppespillkamp for Helle Sofie endte i seier, og det er nå meget spennende før gruppefinalen mellom Helle Sofie og Thailand i morgen.

Nervene var definivt mer under kontroll og Helle Sofie beskriver det som at hun hadde en annen tilstedeværelse på banen i denne kampen, kontra kampen tidligere i dag mot Australia. Det var til og med smil å se i pausene hos Helle Sofie, og hun spilte mer som seg selv. 

Resultatet i kampen ble 21-6 og 21-8.

Det er nå meget spennende i gruppen Helle Sofie befinner seg i, det blir en ren gruppefinale kl.11.00 i morgen mot Thailands Chanida Srinavakul. Begge utøverne har vunnet to kamper hver, og står derfor likt. 

Helle Sofie har møtt Chanida tidligere, og vet at det er mulig å slå henne. Hun er likevel klar over at kampen skal spilles og at hun er nødt til å jobbe for det. Nåløyet er trangt, der kun gruppevinneren går videre til semifinale.

Tiden frem til kampen i morgen, vil Helle Sofie bruke på restitusjon og forberedelser i form av trening og analyse. Også kampen i morgen vil sendes direkte på NRK og nett-TV. 

Gratulerer med nok en seier til Team Norge, vi gleder oss til fortsettelsen. 

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken