Badminton / Nyheter / 2022 / Oppdatering Landslotteriet 7. desember

Oppdatering Landslotteriet 7. desember

I skrivende stund har det blitt solgt 2.485 lodd totalt sett, og 59 klubber har kommet i gang med loddsalg fra 1 til 238 solgte lodd, men selv om julen nærmer seg og flere har sagt at de vil vente til januar med å selge så kan det være en lur idé å komme i gang allerede nå.

Husk at klubben kan godt selge flere lodd enn det som er tildelt, og klubben får selvfølgelig sin andel også for lodd over det målet som er satt.

For NBF sin del, og for at klubbene ikke skal måtte innbetale noe til forbundet, så er jo halvparten av målet som er satt den første milepælen, og så langt er det jo noen av klubbene våre som skiller seg ut.

Klubbene har blitt tildelt lodd etter størrelse/antall medlemmer så prosentvis oppnåelse er beste sammenligning, så langt er det 3 av klubbene våre som allerede er kommet over total målet.

Tynset BK som ligger på 127%
IL Strand-Ulv som ligger på 122%
Slagen BK som ligger på 101%

I tillegg har vi 7 andre klubber som har solgt over 50% av sitt mål, og dette er:

Porsgrunn Badmintonklubb 77%
Vigra IL 70%
Kolvereid IL 66%
Mandal Badmintonklubb 57%
Berlevåg TIF – Badminton 56%
Flatås Idrettslag 52%
Gullvikmoen IL 50%

Vi håper at alle klubber kommer med i salget, og at selv om man kommer opp til 50 eller 100% at man ikke stopper salget på grunn av det. Alle ekstra solgte lodd er ekstra inntekter både til klubb og forbund.

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken