Badminton / Nyheter / 2022 / Superlekene Haugalandet 2022
Superlekene Haugalandet 2022 Badminton for alle Supersatsing Petter H. Lindby Rogaland Idrettskrets 1.jpg

Superlekene Haugalandet 2022

Dette er 3. gangen Para & Special gruppa i Karmøy BK er med på Superlekene på Haugalandet Vi har den beste plassen en kan tenke seg. Vi er der alle kommer inn og ses godt fra kafeen.

Arrangementet starter med innmarsj kl 9.30 og offisiell åpning av arrangementet. Hans Jakob Skree og Stian Ekroll Glenne ble ønsket frem for en presentasjon av dem og hva de har blitt tatt ut til.

Vår stand var rigget med 3 nett, stasjonene: serve deg til premie med kast / racket = 100 poeng eller god innsats og 4 bøtter å kaste / serve i etter forskjellig avstand = treffe bøttene. I år hadde vi med tau for å ha en fast linje og unngå krymping av avstanden. 

Vi hadde stor pågang hele tiden fra 10 - 14. Tross fotballkampen begynte kl 14, hadde vi spillere hos oss til hallen var nesten helt tom og ryddet kl 15. Flere av utøverne synes det var stas og spille med Stian og Hans Jakob som skal til Special Olympics Summer Games 2023 i Berlin. 

Ellers så fikk vi spørsmål ifra Djerv og deres Helsesporten om å kunne få fatt i den "serv deg til premie" veggen.

Den synes utøverne deres var veldig morsom. De ville heller ha en sånn enn å spille badminton. 

De synes også den er så god for motorikk og trening av disse viktige bevegelsene. Så håper de videre at dette vil inspirere til ønske om å ta frem badmintonutstyret. De likte også at vi bruker ballonger som tilrettelegging. Fikk avkreftet at dette var spesial ballonger. Ga også litt flere bruker tips til ballong spill og lek.

Hilsen Helene R Skree, Ansvarlig for Para & Special gruppa i Karmøy BK

image2cf6l.png Superlekene Haugalandet 2022 Badminton for alle Supersatsing Petter H. Lindby Rogaland Idrettskrets.jpg 
Superlekene Haugalandet 2022 Badminton for alle 2.jpg

Forza Thon Stiftelsen VI