Badminton / Nyheter / 2022 / Vegard og Torjus ute av VM
Foto: Badminton Photo, BEC
Foto: Badminton Photo, BEC

Vegard og Torjus ute av VM

Dessverre tok VM eventyret slutt i første runde for Torjus/Vegard der de møtte et par fra Tyskland Bjarne Geiss/Jan Colin Vøkler.
imageplwbv.png
 
Det var en kamp hvor starten var preget av at begge parene forsøkte finne kontroll i hallen. Det var vanskelig for begge parene å finne rett lengde mot bakbanen samt finne god kontroll i den fremre delen av banen. Etterhvert kom begge parene inn i spillet. Etter pause ved 11 så var det godt spill og høy kvalitet i duellen. Dessverre for norsk del, dro tyskerne det lengste strået og tok hjem første settet med 21-17.
 
b-20220822-1112-WorldChampionships2022-BPRS2635.jpg

I andre sett justerte Torjus/Vegard sitt spill ytterligere et nivå og presset tyskerne og tok dermed også ledelsen med 13-9. Tyskerne var flinke på at tette igjen luken, og kjempet seg tilbake. De var fremfor alt dyktige til å finne luken mellom Torjus /Vegard. Torjus/Vegard spilte godt og gjorde det vanskelig for tyskerne å få til deres spill. De hadde også en settball, men tyskerne reddet den, og vant også til slutt settet og dermed kampen i to sett. Nå blir det noen dager hvile, og deretter er det videre mot Osaka der de håper å komme inn i den store turneringen Japan Open, som går neste uke.
 
Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken