Badminton / Nyheter / 2023 / Dag 2 før SOWSG23
Første trening gjennomført
Første trening gjennomført

Dag 2 før SOWSG23

Besøk på vernet bedrift og den første treningsøkten er nå gjennomført i forkant av Special Olympics

Dagens program startet med at hele den norske delegasjonen var invitert på besøk til den lokale vernede bedriften som har mange ansatte med ulike funksjonsnedsettelser. Her ble vi møtt med norske flagg i hvert eneste rom og de var veldig stolte av å få besøk av så mange nordmenn. Hele 300 ansatte og ca. 200 assistenter jobber i denne bedriften som finansieres av staten og lager mange flotte arbeidsplasser for mange som kanskje ikke kunne jobbet andre steder. Her var de kreative med ulike arbeidsstasjoner som montering av kabler til gaffeltrucker, produksjon av nøkkelringer og flere andre arbeidsoppgaver som var tilpasset de ansatte.

Når dette besøket var ferdig var det klart for den første treningsøkten her i Tyskland. Den lokale klubben Hannover Sportsverein (HSV) Badminton som er en lokal klubb på ca. 160 medlemmer hadde lagt til rette for at vi fikk komme og gjennomføre en 1,5 times treningsøkt. Det var veldig stas for de yngre spillerne som dukket opp og få spille double mot Hans Jakob og Stian.
Totalt endte det med 2-2 i sett, og det må vi si oss fornøyde med da vi ikke er vant til å trene i 27 grader innendørs.

Hans Jakob ble også kontaktet av lokalavisen på Karmøy og ble spurt om et intervju per telefon. Dette var ikke noe problem, og det er flott at lokale medier følger opp både i forkant og underveis på denne reisen.

Følg NBF på facebook og instagram for flere, hyppige oppdateringer før og underveis i mesterskapet her i Tyskland.

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken