Badminton / Nyheter / 2023 / Ny generalsekretær i Norges Badmintonforbund
Marius og Michael.jpg

Ny generalsekretær i Norges Badmintonforbund

Marius H. Johannessen (44) er ansatt som ny generalsekretær i Norges Badmintonforbund.

Marius kommer fra tilsvarende stilling i Norges Castingforbund, hvor han har arbeidet de siste fem år. Før dette var Marius generalsekretær i Norges Studentidrettsforbund i elleve år. Det er nok også mange i badmintonmiljøet, som vil kjenne Marius fra før. I årene 2006-2008 var han utviklingskonsulent i NBF, og var da en aktiv klubbveileder, som var godt kjent med klubbmiljøene.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til badmintonsporten! Jeg har jo fulgt forbundet fra sidelinjen, siden jeg var ansatt sist, og jeg ser både en positiv utvikling og store muligheter, som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Marius H. Johannessen.

- Vi er veldig glade for at vi har kunnet få Marius tilbake til Norges Badmintonforbund etter mange år innenfor andre idretter og med en stor porsjon erfaring på flere nivåer i flere særforbund. Marius utviser en drive og nytenkning som vi har stor tro på at vil være bra for norsk badminton i årene som kommer og vi gleder oss til å starte jobben sammen med Marius for videre utvikle og skape mer vekst i norsk badminton, sier Michael Fyrie-Dahl.

- Dere vil få en generalsekretær som er opptatt av å skape gode relasjoner mellom forbundet og de aktive klubbene, og som vil være opptatt av tilstedeværelse og synlighet i miljøene. Jeg går inn i jobben med stor motivasjon, ydmykhet og entusiasme, sier Marius H. Johannessen.

Vi gjør oppmerksom på at Marius tiltrer stillingen 1. februar. Men, for de som skal på Norwegian International i Sandefjord, så vil Marius være tilstede der denne helgen. - Jeg håper å treffe så mange som mulig av dere, og ser frem til å komme i gang med arbeidet på nyåret!

Norges Badmintonforbund ønsker Marius velkommen tilbake!

Forza Thon Stiftelsen VI