Badminton / Nyheter / 2023 / Special Olympics World Summer Games, Berlin 2023
Teambilde ved avreise fra Gardermoen til Norderstädt
Teambilde ved avreise fra Gardermoen til Norderstädt

Special Olympics World Summer Games, Berlin 2023

I dag startet eventyret mot Special Olympics World Summer Games i Berlin

I dag var det avreise for Hans Jakob Skree, Stian Glenne og André Høidebraaten mot Special Olympics som skal gjennomføres 17.-25. juni i Berlin, Tyskland.

Dagen startet med oppsamling av samtlige utøvere fra hele landet som felles skulle reise til Hamburg og Norderstädt som skal være vertsby for den norske delegasjonen i forkant av lekene. Med hele 66 personer totalt var det god stemning både ved avreise fra Norge og ankomst i Tyskland.
Det har vært mest reising i dag, men den ble avsluttet med grillmat på en restaurant ved rådhuset hvor ordføreren i Norderstädt ønsket alle velkommen.

I morgen innebærer dagen noe mer sosialt og sightseeing før vi skal bli med på en trening hos den lokale badmintonklubben som også har utøvere som skal delta i lekene.

Trekningen for både herresingle og Unified herredouble foretas ikke før lekene er i gang og divisjoneringen er fullført. Vi kommer derfor tilbake med dette, men følg Norges Badmintonforbund på sosiale medier om du ønsker litt flere bilder/oppdateringer underveis i løpet av dagene.

Bilde av den norske delegasjonen. Foto: Norges Idrettsforbund

Bilde av hele den norske delegasjonen (Foto: Norges Idrettsforbund)

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken