Badminton / Nyheter / 2023 / Til alle klubber, kretser, spillere og tillitsvalgte

Til alle klubber, kretser, spillere og tillitsvalgte

Vi må dessverre dele nyheten om at Charlotte Støelen har valgt å forlate NBF. Vi respekterer Charlottes beslutning, og ønsker å takke henne for den dedikerte innsatsen og de betydelige bidragene hun har gitt til vårt forbund.

Charlotte startet hos NBF som Utviklingskonsulent i 2018, og har i sine fem år som ansatt hos oss utviklet både seg selv og NBFs systemer og ressurser på en imponerende måte. Med Charlottes innsats har vi f.eks økt vårt rapporteringsarbeid innen verdi- og kvalitetsarbeid som har resultert i betydelig økning i breddemidler, samt hentet inn 1,55 millioner fra eksterne stiftelser til utviklingsarbeid. Charlotte har vært en viktig ressurs for spesielt Utvikling og Toppidrett, og hun får veldig gode tilbakemeldinger fra styremedlemmer hun har jobbet tett sammen med i disse fem årene.

 

Charlotte sier selv:

«Mitt arbeidsforhold hos Norges Badmintonforbund har gitt meg kunnskap, utfordringer og opplevelser jeg ikke ville vært foruten. Jeg har spesielt satt pris på tilliten jeg har fått til å bruke mine kreative sider i arbeidet, prosjektene jeg har fått lov til å lede og samarbeidet med kompetente nøkkelpersoner i badmintonmiljøet. Jeg tar også med meg gode vennskap og bekjentskap fra badmintonmiljøet videre i livet.»

 

Vi takker Charlotte for stor innsats gjennom hele perioden hun har vært ansatt hos oss, og ønsker henne lykke til videre i sin nye stilling som Sportssjef i Norges Volleyballforbund. Vi setter pris på ditt harde arbeid og dedikerte engasjement, som har gjort en positiv forskjell her hos oss.

 

Charlotte har sin siste dag som ansatt i NBF den 31.12.2023.

 

Mvh,

Styret i NBF

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken