Badminton / Nyheter / 2023 / VM veretan 2023

VM veretan 2023

VM for veteraner starter mandag 11. september i Jeonju, Korea.

Norge stiller med bare fire spillere: Morten Aarhus , Helene Tjelland Abusdal, Jim Ronny Andersen og Berit Thyness. Det er 1260 påmeldte spillere totalt.

Helene er seedet som nr 1 i mix-dobbel sammen med Jin Ronny, i mix 40+, og hun er seedet som nr 2 i damesingel. I første kamp i singel møter Helene ei dame fra India. Et mixpar fra Taiwan er motstandere i første mixkamp for Helene og Jim Ronny.

Jim Ronny Andersen spiller sammen med Jesper Thomsen fra Danmark i herredobbel. Disse fikk bronse i fjorårets EM, og paret er seedet som nr 3/4. De spiller første kamp mot et par fra De forente arabiske emirater.

Morten Aarhus stiller bare i singel, og møter den danske spilleren Jesper Schou Nielsen i første kamp i herresingel 65+. Ved seier for Morten blir det tøff motstand mot Dan Travers fra Skottland i den påfølgende kampen.

Berit Thyness stillere i alle tre kategorier i 55+, og har den svenske Stefan Grahn som sin mix-makker. De møter et par fra Taiwan i sin første kamp. I singel møter Berit ei spansk dame i første runde. Berit spiller damedouble med Grace Kakiay fra Nederland, og de møter et indisk par i første kamp.

Dere kan følge kampene på https://bwf.tournamentsoftware.com/.../8B82FCD4.../matches.
(I skrivende stund er ikke kampene lagt inn).

Veteranutvalget ønsker de norske spillerne lykke og hell i Sør-Korea!

Forza Thon Stiftelsen VI