Badminton / Nyheter / 2024 / 🏸 BLI MED I UNGDOMSKOMITEEN FOR BADMINTON NORGE! 🏸
image.jpeg

🏸 BLI MED I UNGDOMSKOMITEEN FOR BADMINTON NORGE! 🏸

Vi søker engasjerte ungdommer på tvers av landet til å bli med i vår ungdomskomité! Som medlem vil du ha sjansen til å påvirke utviklingen av badminton i Norge og representere ungdommens stemme. Dette er din mulighet til å være en del av endringen og gjøre en forskjell for ungdomsbadminton!

Arbeidsoppgaver inkluderer:- Delta på digitale møter (6-8 møter i året) med Aimee Hong.- Være i dialog med ungdommer i din egen klubb og venner for å samle verdifulle innspill.- Representere ungdomsinteresser og være stemmen til unge badmintonspillere.Hvem vi leter etter:- Badmintonspillere i aldersgruppen (13-16 år).- Engasjerte og entusiastiske individer som ønsker å bidra til å forbedre badmintontilbudet for ungdommer.

Søknaden må inkludere følgende informasjon:

- Navn

- Alder

- Klubb

- Hvorfor du ønsker å være en del av ungdomskomiteenInteressert? Send inn din søknad innen 10.mars ved å sende mail til ungdomsidrett@badminton-norge.no eller en melding til Aimee Hong på sosiale medier.Dette er din sjanse til å forme fremtiden for badminton i Norge! Del gjerne denne meldingen og spre ordet blant badmintonvenner.🌟Vi håper på å høre fra akkurat deg!Ved ytterlige spørsmål kontakt Aimee Hong på Instagram, Facebook, Snapchat eller via denne mailen: ungdomsidrett@badminton-norge.no#BadmintonNorge #Ungdomskomiteen #BadmintonForUngdom #SportForAlle

Forza Thon Stiftelsen VI