Badminton / Nyheter / 2024 / 33 nye instruksjonsvideoer!
Videoillustrasjon 2.jpg

33 nye instruksjonsvideoer!

33 nye instruksjonsvideoer er publisert på vår kompetansefilm side! I tillegg anbefaler vi vårt digitale aktivitetslederkurs - bli inspirert og ta med nye øvelser i ditt daglige treningsarbeid - perfekt både for trenere og spillere!

På de nye instruksjonsvideoene er det landslagspillerne Aimee Hong, Marie Christensen og Vegard Rikheim som utfører øvelsene. I tillegg til videoene er det beskrivelse av øvelsene.

Kompetanseportalen er perfekt for deg som ønsker inspirasjon til egentrening, til deg som er trener eller til deg som nettopp har blitt hjelpetrener.

Se kompetanseportalen her. 

  

Ta vårt digitale aktivitetslederkurs!

Vi har også oppdatert vårt digitale Aktivitetslederkurs. Perfekt for deg som ønsker å friske opp, eller fylle på med din kunnskap som instruktør. Her får du mange tips i det daglige instruksjonsarbeidet! Kurset registreres som kompetanse i din idrettskurs-profil!

Ta kurset her.

Husk også at Trenerattesten er obligatorisk!

Idrettstinget har vedtatt at Trenerattesten skal være obligatorisk for alle som skal være trener i norsk barne- og ungdomsidrett. Trenerattesten tar deg gjennom de viktigste oppgavene og forventningene som stilles til deg som trener.

Ta trenerattesten her.

Hovedrotator2_Badmington.jpg

 

Forza Thon Stiftelsen VI