Badminton / Nyheter / 2024 / Badminton på Oddsen!
NOrskTippinglogo-01 (1).png

Badminton på Oddsen!

Norsk Tipping har under vårt NM senior, på Lillehammer denne helgen, satt opp badminton på sitt Oddsspill. Dette skjer som del av NM-veka, og vi synes dette er stor stas! Merk at det selvsagt er retningslinjer for dommere, utøvere og for alle oss som står utøverne nære. Se retningslinjer for spill her.

Her kan du spille på hvem du tror vinner hhv. dame og/eller herre single i helgen – klikk på Sport ”NM-veka” - se her. 

 

Torjus Flåtten (t.v.) og Vilde Espeseth (t.h.), på bildet sammen med Vegard Rikheim, får lavest odds – om de skulle vinne NM i helgen.

For enkelte kan dette være første gang de blir satt odds på, så her er noen regler og retningslinjer for utøvere og andre i nær tilknytning til utøverne: 

Det er strengt forbudt å spille på kamper/øvelser eget lag eller utøver deltar i. Det gjelder alle som er definert som deltakere under NM-Veka. Andre personer med sterk tilknytning til lag/utøver eller er ansatt/arbeidsgiver kan heller ikke spille på kamper/øvelser der den aktuelle klubben/deltaker er involvert. Alle som kan påvirke et resultat må unnvære å spille på kampen/øvelsen. Det betyr ikke at vennskap med spillere er diskvalifiserende i seg selv. Du kan vedde på at vennen din lykkes eller feiler, gitt at du ikke har direkte påvirkning på resultatet. 

 Norsk Tipping tilbyr ikke spill på enkeltutøvere under 18 år. Derimot tilbys spill på seniorlag som kan benytte seg av spillere/utøvere under 18 år.  

 Spill er for de fleste en spennende aktivitet, men for noen utvikler det seg til et problem. Vi anbefaler alle nye og eksisterende kunder å lese spillevettreglene her

 Kampfiksing er en alvorlig, kriminell handling. Det er derfor helt essensielt at forbundene gjør reglene kjent for klubbene og utøverne deres – inkludert de som jobber fast som frivillige.

Norsk Tipping er viktig for Norsk Badminton

Norsk Tipping er viktig for alle oss i Norges Badmintonforbund. Uten norsk tipping – ingen badminton i Norge. Det er lett å ta Norsk Tipping for gitt – det gjør ikke vi. Forbundets økonomi, de ulike tilskuddsordningene til våre lokale klubber, finansieringen av turneringstilbudet er hovedsakelig basert på spillemidler som hvert år tildeles Norges Badmintonforbund. Også fasilitetene vi bruker hver dag – anlegget hvor du utøver badminton er sannsynligvis finansiert av spillemidler fra Norsk Tippings overskudd.

For oss er det viktig at Norsk Tipping viser stor ansvarlighet i forebygging av spillavhengighet, og samtidig gir forutsigbare inntekter til oss i idretten, og til kultur og humanitære organisasjoner.

Gjør din badmintonklubb til grasrotmottaker

Husk også at du kan sette opp din badmintonklubb som grasrotmottaker. Alle som spiller på Norsk Tipping sine spill, kan bli grasrotgivere. Det gjør du enkelt ved å knytte til deg din badmintonklubb. Bli grasrotgiver herDu søker opp din klubb – og logger inn på din kundeprofil på Norsk Tipping, og knytter din klubb til din profil.

Din klubb mottar så inntil 7% av spilleinnsatsen. Hver gang du spiller på lotto, eller oddsen, eller andre av norsk tippings spill, så mottar din klubb noe av innsatsen.

Vi vet at mange av våre klubber hvert år mottar gode tilskudd på denne måten. Er du flink til å få med givere, så kan man tjene veldig godt i løpet av året.

I 2023 bidro ordningen til utbetaling av hele 403 millioner kroner til idrettslag som sto som grasrotmottakere. Les mer her

Norsk Tipping er også en av hovedsamarbeidspartnerne for NM-veka-arrangementet. Les mer om NM-veka her

Forza Thon Stiftelsen VI