Badminton / Nyheter / 2024 / NBFs hederstegn til Øystein Meland Telle og Ivan Christensen
Hederstegn.jpg

NBFs hederstegn til Øystein Meland Telle og Ivan Christensen

NBFs hederstegn ble under UBM tildelt Øystein Meland Telle, Sotra Badminton Club, og Ivan Christensen, Bergen Badmintonklubb.

Hederstegnet gis til personer som har gjort en stor innsats innen klubb og krets. Utdelingen fant sted under middagen på UBM banketten, og utdelt av NBFs visepresident Bodil Engejordet, som gav følgende begrunnelser for utmerkelsene:

Øystein Meland Telle

Øystein Meland Telle har sittet som leder i Sotra i over 10 år. Han omtales varmt som en fantastisk ressurs, en som er både uredd, smart, nedpå og alltid positiv. Øystein tok over som leder da han var i starten av 20 årene, og har både før og etter at han ble klubbleder virkelig bidratt på alle områder i klubben. Han omtales som et forbilde fra de andre i styret i Sotra badmintonklubb.

Ivan Christensen

Ivan Christensen har lagt ned en enorm innsats i krets og klubb, samt som dommer og oppmann. Ivan har sittet i kretsstyret siden 1993, dvs foreløpig i over 30 år(!). Han har sittet i styret i Fana Badmintonklubb fra 1991 til 2001, frem til Fana ble slått sammen med Bergen Badmintonklubb. Der sitter han fortsatt i styret. Ivan tok også dommerkurs i 1995 og har dømt siden. Han ble forbundsdommer i 2000.

Vi gratulerer Øystein og Ivan! 

Forza Thon Stiftelsen VI