Badminton / Nyheter / 2024 / Vegard & Torjus vant Malta International!
processed-FBDE156E-6A36-4F14-9ED2-103167E929E7 (1).jpeg

Vegard & Torjus vant Malta International!

Vegard Rikheim og Torjus Flåtten vant Malta International denne helgen - etter å ha slått Italienerne Matteo Massetti og David Salutt 21-18, 21-8 i finalen søndag. Vegard og Torjus gikk igjennom turneringen uten å tape ett eneste sett. Perfekt oppladning til EM - som starter i dag.
Vi har fått følgende kommentarer på seieren fra Torjus og Vegard:
 
Torjus: Vi fikk forberedt oss godt i forkant av turneringen med å trene sammen i en del dager før. Det resulterte også i at vi spilte ganske stabilt fra start i turneringen. Med unntak av semifinalen som var ganske utfordrende, hadde vi veldig god kontroll i alle settene vi spilte. 
 
Vegard: Vi fikk akkurat det vi ønsket ut av turneringen, nemlig å spille mange kamper. Det var også en bonus at vi ikke tapte noen sett. Alt i alt en perfekt turnering og oppladning til EM, der motstanden blir av et helt annet kaliber.
 
Vi gratulerer med seieren og en fantastisk oppladning til EM!
 
Se resultater for de øvrige norske spillerne her. 
 
Europamesterskapet er i gang - og først ut er Aimee Hong og Marie Christensen, som spiller ca kl. 11.30 i dag (09.04), før Torjus Flåtten og Vegard Rikheim skal spille senere i dag. Markus Barth spiller i morgen (10.04).
 
Følg kampene her.
 
Les mer om EM og de norske spillerne her.
Forza Thon Stiftelsen VI