Badminton / Temasider / Konkurranse / Eliteserien

Eliteserien

Etter en høringsrunde med ganske splittede tilbakemeldinger har vi kommet frem til at Eliteserien spilles over de tre normale lagseriehelgene.

Lillerunden spilles 17-18. Oktober på Haugerud og i Kristiansand. Oppmenn vil bli utnevnt. Fint om de ansvarlige fra hver arrangørklubb tar kontakt med KK snarest så vi kan sette opp arrangørmøter. Ettersom både Haugerud og Kristiansand har arrangert turnering allerede regner vi med at det går ganske greit å justere til Eliteseriespill. 

På Haugerud spiller Haugerud, Frogner og Moss. Det spilles tre lagkamper på lørdag: 

0900: Haugerud - Frogner
1300: Frogner - Moss
1700: Moss - Haugerud

I Kristiansand spiller Kristiansand, Bergen og Sandefjord. Det spilles to lagkamper på lørdag og en på søndag:   

1200: Sandefjord - Kristiansand
1600: Bergen - Sandefjord
1000: Kristiansand - Bergen

Ettersom Oslo på nåværende tidspunkt er rødt tas det forbehold om at lokale forhold kan gjøre at denne runden utgår. Vi har satt opp kun lag fra Oslofjorden krets i denne runden slik at det kan anses som et lokalt arrangement uten tilreisende. Dersom det ikke er mulig å spille på den oppsatte helgen vil klubbene bli bedt om å avtale spilletidspunkter seg i mellom - vi kommer tilbake med mer informasjon her dersom det skulle bli aktuelt. 

Storrunden og Sluttspillet planlegges som normalt på de oppsatte helgene. Sluttspiller blir kun for de 4 beste lagene etter grunnspillet. Kristiansand har fått tildelt Sluttspillet og også stilt seg til disposisjon for Storrunden. Er det noen andre klubber som ønsker å arrangere Storrunden? Det vil bli spilt lagkamper lørdag kl12 og kl16 og søndag kl10. 

Forza Thon Gjensidige Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken