Badminton / Temasider / Toppidrett / Satsingssentre / SANDEFJORD VGS
images.png

SANDEFJORD VGS

Studiespesialisering med toppidrett! Toppidrett er et program med rundt 32 timer i uken. Programmet gir deg enten generell eller spesiell studiekompetanse. Toppidrett kan kombineres med realfag, språk eller samfunnsfag og økonomi.

Dette er et studie med utvidet tilbud på Sandefjord videregående skole. Du har faget toppidrett i 3 år. Toppidrettstilbudet ved skolen innebærer 8-10 timer med trening i uka. Da er basistrening og kroppsøving lagt inn som en del av tilbudet. Alle elevene har det samme antall timer med sin idrett i tre år.

Skolen legger til rette for både utdanning og idrett.

Skolen har også fått lov til å tilby toppidrett på noen yrkesfag, ta kontakt med avdelingsleder for spørsmål rundt dette.

Følg med hva som skjer - Sandefjord vgs Toppidrett på Facebook!

Treff mål!

Ønsker du å utvikle deg i din spesialidrett, samtidig som du får studiekompetanse, gir SVGS deg muligheten til det!

  • I toppidrett får du tett oppfølging av lærerne og kan utvikle deg selv mye.
  • Idrettene drar på studieturer og treningssamlinger, både i innland og til utlandet når det er mulighet for det. 
  • Skolen har egen idrettshall, gymsal, turnhall, kunstgressbane, spinningssal, styrkerom, teorirom, uteområder i Bugårdsparken med svømmehall, fotballbaner, friidrettsstadion, skøytebane (vinter), frisbee-løype, tennishall, løypenett i langrenn, utendørs ishockeybane og golfbane i umiddelbar nærhet.
  • Toppidrettsklassene har gode læringsmiljø, hvor samarbeid mellom elev-elev og elev-lærer er sentralt.
  • Skolen samarbeider med elevenes klubb, lag eller forbund om treningsplanleggingen og treningsinnholdet der det er nødvendig.
  • Det settes krav til deg at du må trene regelmessig, være strukturert i din idrett og konkurrere jevnlig. Du må være tilknyttet et lag, en klubb eller et forbund.


TRENER:
Birna Pedersen

 

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken