Badminton / Nyheter / 2020 / Turneringsaktivitet fremover mot nyttår

Turneringsaktivitet fremover mot nyttår

Vi er inne i en ny meget utfordrende periode når det gjelder korona og smitteutvikling. For å begrense og redusere smitten er det fra og med i dag innført strenge koronatiltak på landsbasis. I tillegg er det også flere steder lokalt for kommunene, som for eksempel i Oslo og Bergen, innført enda strengere tiltak og regler.

I helgen som var valgte NBF i siste liten å avlyse både trenerseminar og juniorlandslagssamling som skulle vært avholdt i Sandefjord.

Dette ut fra regjeringens informasjon, anbefalinger og tiltak på pressekonferansen sist fredag, og påfølgende anbefaling fra Sandefjord Kommune,

I tillegg er nå også U17-rankingturneringen, som skulle vært avholdt 21.-22. november, i Sandefjord avlyst. Det er ennå ikke helt avklart om ranking senior i Moss samme helg kan, eller skal, gjennomføres, og vi vil informere om endelig avgjørelse så raskt som mulig og senest fredag 13.november. 

Vi minner om at det er mulighet for å gjennomføre lokale turneringer etter grønt lys fra lokale helsemyndigheter og en totalvurdering fra klubben med tanke på  gjennomføringsevne og ressursbruk innen smittevern.

Selv om det for tiden ikke kan avholdes så mange turneringer kan de aller fleste få trent godt. Spesielt barn og ungdom. Vi oppfordrer derfor klubbene til å forsøke å gjøre treningene så morsomme og gode som mulig og også for eksempel avholde interne klubbturneringer osv.

Det er nå en stor dugnad på gang for å få ned smittetallene og det er viktig at alle er med på den.

Lykke til alle sammen!

For mer informasjon, se vår temaside.

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken