Badminton / Temasider / Toppidrett / Torjus & Vegard til VM 2022
IMG_9286.JPG

Torjus & Vegard til VM 2022

Verdensmesterskapet spilles i Tokyo, Japan, i perioden 22. – 28.august.

Vegard Rikheim og Torjus Flåtten har kvalifisert seg til årets VM, noe vi er stolte av og gleder oss til å følge! 

Mesterskapet kan følges live via tournament software:

Følg resultatene her


Kamper vil streames på YouTube-kanalen til det internasjonale forbundet: 

Gå til BWFs YouTube-kanal


Første kamp spilles som kamp nr.3 fra kl.03.15 norsk tid (09.15 lokal tid), mandag 22.august, på bane 4. 

Torjus/Vegard møter i første runde et par fra Tyskland Bjarne Geiss/Jan Colin Vøkler, det litt rare er at paret egentlig ikke lengre spiller sammen, uten de har per dagens dato nye partnerskap. Da verdensrankingen har vært fryst grunnet pandemien, så har de fortsatt kvalifisert som et par, selv om det ikke spilt sammen siden 2021. De tyske paret er et dyktig par og spiller som de fleste tyske par veldig kontrollert uten at gjøre før mye mistak. For Torjus/Vegard gjelder det å ha tålmodighet og gå på de «riktige» situasjonene og framfor alt som alltid; få kontroll på den fremre delen av banen.   

Ellers har Torjus/Vegards oppkjøring sett bra ut, de har tidligere i sommer vært i blant annet Singapore/Taipei for at få matching av de beste som en del av forberedelsene til VM. Samt at turen har gitt en god mulighet for tilvending av forholdene i Asia og venne seg til å prestere der, som er litt annerledes enn i Europa. Som en del av forberedelsene, har det også vært en treningsuke i Sverige på deres treningssenter i Uppsala. Siste ukene har trening gått veldig bra og Torjus/Vegard ser ut til å ha funnet en god form. Gutta gleder seg masse til å komme i gang med kampene i Tokyo.

Følg guttene på instagram via vår offsielle konto @badmintonnorge og guttas konto @torjus_vegard_badminton for hyppige oppdateringer rundt reisen deres.  

Vi ønsker Torjus, Vegard og landslagstrener Peter masse lykke til. Heia Norge! 

RESULTATER

1.runde:

Tyskland Bjarne Geiss/Jan Colin Vøkler vs Torjus Flåtten/Vegard Rikheim
21-17, 22-20

Forza Thon Stiftelsen VI