Badminton / Nyheter / 2020 / Natalie Syvertsen tilbake fra skade
45636083_2114117388628069_78374820915445760_o.jpg

Natalie Syvertsen tilbake fra skade

Natalie er tilbake fra skade og skal delta i Kabal International Karviná 2020 i Tsjekkia denne uken. Landslagstrener Peter Kapetz tok en prat med Natalie før avreise.

Hvordan er følelsen att vare med på første internasjonale turneringer etter lengre åpnehold med skade. Hvordan ser du på turneringen med målsetninger?

- Jeg gleder meg veldig til å spille turnering igjen. Nå er det jo 4 måneder siden forrige turnering, så det skal bli gøy å spille igjen. Siden jeg har vært så lenge ute, har jeg ikke de største målsetningene til denne turneringen, resultatmessig. Jeg håper turneringen går smertefritt og at ting kjennes bra ut på banen. 

Det er da samtidig slutspurt i OL kvalifikasjon, har du merk noe forskjell på nivå i jevnførelese tidligere år, er det mye tøffere kamper en sådan her periode?

- Nå har jo jeg vært ute en stund, men før jeg ble skadet merket jeg ikke så veldig forskjell på nivået i år, sammenlignet med tidligere år. Double kategoriene er stort sett lik, mens i single har det blitt tøffere. Skal man kvalifisere seg til OL i double kategoriene, er man avhengig av mer poeng, og må derfor spille turneringer på høyere nivå. 

Hvilke turneringer ser du fram imot ellers under våren som er prioriterte før deg?

- Jeg er kvalifisert til EM i damedouble og mixeddouble, så det gleder jeg meg veldig til. I tillegg ser jeg frem til turneringen i Latvia. Der håper jeg at vi kan få til noen gode resultater. 

 

Vi ønsker Natalie og de andre norske spillerne lykke til! 

For oversikt over alle de norske kampene, trykk her. 

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken