Badminton / Temasider / Antidoping
RenUt├©ver_1080x1080_Low3.jpg

Antidoping

Norges Badmintonforbund er sertifisert Rent Særforbund i samarbeid med Antidoping Norge. Holdningen vår til doping er enkel; Nulltoleranse!

NY REN UTØVER!

I januar 2022 lanserte vi en helt ny versjon av e-læringsprogrammet Ren Utøver. Det nye programmet er tilpasset bruk på mobile plattformer og har denne gangen egne læringsstier for utøvere og trenere/ledere på ulike nivå.

Programmet sikrer grunnleggende antidopingkunnskap - akkurat for deg. Nyttig og viktig! Det tar kun en liten halvtime å gjennomføre og du tar modulene som tilhører din læringssti når det måtte passe deg.

Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post. Du vil også få muligheten til å lage ditt eget bilde for distribusjon på sosiale medier der du viser at du har gjennomført.

Denne utgaven er den tredje versjonen av Ren Utøver. Den første utgaven kom i 2008, mens versjonen som er byttet ut nå sist ble lansert i 2015. Den ble gjennomført av over 60 000 personer.

BLI REN UTØVER I DAG

 

RENT IDRETTSLAG

Rent IL er et forebyggende program som retter seg mot de rundt 11 500 idrettslagene i Norge.

Programmet skal få trenere, ledere og utøvere til å diskutere utfordringer og dopingrisiko i eget lag, og til syvende og sist bli enige om en handlingsplan med konkrete tiltak.

Å gjennomføre programmet er beregnet til å ta 1-2 timer.

BLI RENT IL I DAG

____________________________

SE DOPINGLISTEN - HER

SE ALT OM MEDISINSK FRITAK - HER

LEGEMIDDELSØK - SE HER

TIPS OM DOPING - TIL ADNO - SE HER

____________________________

RENT SÆRFORBUND

Rent Særforbund er et verktøy for å sette antidoping og verdiarbeid systematisk på agendaen. Konseptet skal sikre et minimum av antidopingkunnskap i organisasjonen, og vise tydelige holdninger til doping gjennom konkrete handlinger.

Her finner du vår handlingsplan: Handlingsplan NBF Antidoping.pdf

Forza Thon Stiftelsen VI