Badminton / Nyheter / 2020 / Vil du være linjedommer under NM?
Skjermbilde 2020-01-22 kl. 09.41.35.png
Bilde hentet fra www.nm-veka.no

Vil du være linjedommer under NM?

Helgen 27.-29. Mars 2020 arrangeres NM Senior i Håkonshall, Lillehammer som en del av NM-Veka Vinter. Fra og med kvartfinalene lørdag ettermiddag skal vi stille med linjedommere, og vi ønsker å invitere klubbene til å være med på dette arrangementet.

Her vil de unge badmintonspillerne få se og oppleve Norges desidert beste badmintonspillere på nært hold. Finalene i damesingle og herresingle vil bli direkte overført på NRK1 søndag formiddag.

I tillegg vil det samtidig med NM i badminton, som en del av NM-Veka være NM i langrenn, hopp, kombinert, alpint, freeski , snøscooter, skeleton, aking, bob, telemark, hundekjøring og radiostyrt bil slik at det blir mye spennende som skjer på Lillehammer denne helgen.

Det vil bli dekket reisekostnad for biler tur/retur (inntil kr. 2000,- per bil), som fylles opp med linjedommere, og overnatting vil være på et klasserom på Nordre Ål skole.

NBF dekker også mat lørdag og søndag og linjedommerne får tildelt egne t-skjorter som de får beholde.

De som ønsker å være med på dette tar direkte kontakt med Andrè Høidebraaten på epost: andre@badminton.no innen 1. Mars.

Vi skal ha ca. 20 linjedommere, og dette vil bli fordelt etter «førstemann til mølla prinsippet».

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken