Badminton / Nyheter / 2021 / Endelig internasjonale turneringer igjen!

Endelig internasjonale turneringer igjen!

Det har vært en lang vente at få spille internasjonale turneringer igjen, men nå er vi straks i gang igjen. Under pandemien har noe få hatt muligheten at spille EM og noe enkelte turneringer, men for de fleste har det gått lang tid sen seneste turneringen. Derfor gleder alle seg til at komme i gang med turneringer!

Den første turneringen før mange blir Yonex Latvia International som spilles 26.-29.august. En stor trupp spillere er påmeldt fra Norge, hele 13 spillere, og truppen består av Ludvig Smith-Meyer, Jonas Østhassel, Danilla Gataullin, Fredrik Kristensen, Torjus Flåtten, Vegard Rikheim, Mattias Xu, Carl Christian Mork, Sofia Mascali, Aimee Hong, Marie Christensen, Solvår Flåten Jørgensen og Emilie Hamang.

Det er sterkt startfelt med mange deltagere også fra Asia, så det blir en tøff turnering at ta seg igjennom, men vi har høye forventinger om at kunne avansere og være med under søndagens semifinale og finalespill.

Torjus og Vegard med sin finalseeding samt Carl Christian Mørk i par med Solvår Flåten Jørgensen som er seedet til semifinale seedet til er de som går inn med høyest verdensranking blant de norske spillerne.

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken