Badminton / Nyheter / 2021 / På plass innfor EM i Kiev
trening.kiev.jpg

På plass innfor EM i Kiev

Peter Kapetz har gitt en liten oppdatering fra Kiev:

Fredag bestod av en relativt lang dag med et tidigt flyg kl 06.40 fra Gardemoen. Turen gikk sen genome Frankfurt innan vi endelig landet i Kiev. Etter strenge sikkerhetskontroller på flyplass, kom vi oss til hotell der det ventet et PCR test og sen isolasjon på hotellrommet til lørdagen. Lørdag fikk vi svar på test og alle grønt lys, og då bar det til første trening i treningshallen på kvelden.

Selve turnering starter først på tirsdag og for Norsk del er det Torjus og Vegard samt Natalie og Solvår som er først ut, mens mixeddobbel med Carl og Solvår, starter først på onsdag. 

Spillerne har alle hatt en god oppkjøring mot EM og forberedt seg på best mulige måte, så formen føles som at den er god på samtlige. Det venter som sagt noe dager med trening og allmenn forberedelser, som vi skal bruke til at forberede oss innfør første kampene. Men framfor alt gleder seg alle til at endelig måle sin krafter på badmintonbana igjen!

Nærmere kampene kommer vi med litt kampanalyse og statusoppdateringer fra truppen på plass i Kiev, følg oss på hjemmeside, facebook og Instagram!

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken