Badminton / Nyheter / 2021 / Sommer, sol og lyse netter
airbadminton.PNG

Sommer, sol og lyse netter

Tiden er inne for å senke skuldrene, lade batteriene og nyte lange sommerdager. Kanskje byr det seg en anledning til å spille badminton ute i hagen, på hytta eller i parken i løpet av ferien. Fritt for munnbind og avstandsregler.

Det kan være at denne sommeren blir DEN sommeren vi vil huske i lang tid fremover. Samfunnet åpnes forsiktig opp etter lang tid med koronarestriksjoner og usikkerhet. Det har vært utfordrende for mange å planlegge for aktivitet og mye har blitt satt på pause.

Trenings- og turneringsaktiviteten i forbundet har vært betydelig redusert og vi har fått kjenne på hvordan vi som forbund jobber sammen for å finne løsninger i en helt ny og krevende situasjon.

Vi har klart å gjennomføre både NM junior og NM senior sammen med dyktige arrangører, og vi gratulerer Norgesmestrene.

I tillegg har Helles Sofie Sagøy kvalifisert seg for det første Paralympics i badminton noensinne. Gratulerer også til henne.

Tidligere i år ble det av styret nedsatt en arbeidsgruppe bestående av et antall styreledere på klubb- og kretsnivå. Denne arbeidsgruppen har hatt flere møter hvor det har blitt jobbet med hvordan vi skal bli dobbelt så mange medlemmer i forbundet. Strategien ble vedtatt på tinget i 2018. Det var en hyggelig oppgave å ringe styrelederne med spørsmål om å delta på frivillig basis i arbeidsgruppen. Alle som ble spurt, responderte positivt. En stor takk til Benn Larsen, Tana, Ferenc Macsali, Bergen, Jonas Christensen, Frogner, Lars Vanvikmyr, Trondheim, Marius Sørby, Sandefjord, Merete Andreassen, Hålogaland, Odd Helge Gåsbakk, Grong, Simen Eggøy Olsen, TSI, Sissel Karin Schmidt, Ålesund, Tor-Egil Kristensen, Moss, Torstein Reistadbakk, Haugerud og Atle Jensen, KBK for arbeidet så langt.

Arbeidsgruppen vil i forbindelse med krets- og ledermøtet den 11.-12. september i Oslo, presentere noen av de viktigste tiltakene i egen klubb.

I mellomtiden ønsker vi dere en riktig, god sommer!

Vi sees til sesongstart.

 

Hilsen styret

v/president Kari Bunes

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken