Badminton / Nyheter / 2023 / KIL arrangerte kjempeturnering
Alle bilder i artikkelen: Torbjørn Andersen, Lambertseter IF
Alle bilder i artikkelen: Torbjørn Andersen, Lambertseter IF

KIL arrangerte kjempeturnering

Klemetsrud IL Badminton arrangerte sammen med Lambertseter IF Badminton et forbilledlig godt arrangement med over 200 spillere da Bonova.no Vintersmash med Torjus Flåtten ble arrangert i helgen.

22 klubber var representert med totalt 206 deltagere lørdag og søndag. Det ble arrangert 356 kamper over to dager. Arrangementet trakk deltagere fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

imagenhhv.png

Det hardt satsende doubleparet Vegard Rikheim og Torjus Flåtten (bildet) deltok i flere klasser. De er ranket som nummer 38 i verden i double, og satser inn mot neste sommer-OL.

I helgen spilte de blide herrene side om side med barn, ungdom og voksne i breddedelen av idretten. Det bidro til å vise frem idretten fra sin beste side: En åpen og inkluderende idrett der alle er likeverdige, og alle snakker med alle. 

imageq7fp8.png

Arrangørene Klemetsrud IL og Lambertseter IF kan slå seg se på brystet – de går foran med et godt eksempel på hvordan topp og bredde kan gå i takt. Turneringsleder Tor Arild Svela (bildet) er godt fornøyd med arrangementet:

Dette var en kjempesuksess. Neste år må vi faktisk vurdere å sette begrensninger i antall påmeldte! En stor takk til alle deltagere, og alle som bidro i mange timer med å lage arrangementet, vi gleder oss allerede til neste år!

blobid3.jpg

To av turneringens yngste deltagere spilte i U9-klassen. Ailin og Ola (6 år) fra Klemetsrud IL utmerket seg med godt spill gjennom sine fire kamper på lørdag!

imageo4mkt.png

Mohammad Hassan Sajjad spilte også en god turnering for Klemetsrud IL. På lørdag kom han på andreplass i herresingle U15 C, mens det ble en seiere og to tap i herredouble søndag sammen med Aayan Akram fra Lambertseter IF.

Resultater fra turneringen finner du her.

Vi takker alle spillere, ledere og funksjonærer med fremragende innsats i Bonova.no Vintersmash med Torjus Flåtten 2023!

Forza Thon Stiftelsen VI