Badminton / Nyheter / 2024 / BK Vest har hatt sitt årsmøte
BK vest bilde.jpg

BK Vest har hatt sitt årsmøte

Badmintonkretsen Vest gjennomførte sitt årsmøte forrige uke - kretsen kunne legge frem en årsmelding og planer for fremtiden, som var en veldrevet krets verdig!

BK Vest har omlag 820 aktive medlemmer (om vi skal tro en rykende fersk, men fortsatt ikke helt avsluttet idrettsregistrering). For kretsens medlemmer var det store høydepunktet i 2023 ikke overraskende Norway Open, som ble arrangert av hele seks av kretsens klubber, i et vellykket samarbeid. 358 deltakere spilte 1000 kamper i Sotra Arena og Bildøyhallen. 100 frivillige ble estimert å arbeide 1000 frivillighetstimer!

Kretsleder, Hans Jarle Einarsen, ledet årsmøtet og kunne rapportere om overstående og flere viktig bidrag fra kretsensside. Klubbene i BK Vest kjenner vi selvsagt som aktive klubber på turneringer og mesterskap gjennom hele sesongen - derfor er også Kretsens ukentlige treninger for U15/17/19 klassene i Haukelandshallen viktige bidrag. Kretsen organiserer også treningssamlinger for U13-U19.

Av lokale turneringer var fasit i 2023 fem på våren og fem på høsten - i tillegg til turnering og mesterskapstilbud i resten av landet skulle det være et rikt tilbud til spillere som vil konkurrere!

Kretsens økonomi er bunnsolid, og den ble grundig gjennomgått av økonomiansvarlig Ivan Christensen. Neste sesong vil det være både midler til utviklingstiltak for unge spillere, og eksempelvis ingen egenandeler for dommere som vil delta på dommerkurs.

Av særlige tilbakemeldinger til forbundets gjest på årsmøtet, var ønske om rekrutteringshjelp overfor utlandet for neste års Norway Open - samt koordinering for å unngå turneringskollisjoner i forbindelse med gjennomføringen. For forbundets landslags- og treningssamlinger, ble det påpekt at man ønsker seg større geografisk spredning av samlingene og bedre økonomiske ordninger for dem som reiser langt. Forbundets gjest noterte også ønske om trenerkurs i høst, samt ønske om oppmanns-opplæring!

Vi gratulerer det nye kretsstyret:

Leder: Hans Jarle Einarsen, Sotra
Nestleder: Are Eidissen, Djerv
Styremedlem: Ivan Christensen, Bergen
Styremedlem: Turid Gråberg, Askøy
Styremedlem: Oddvar Karlsen, Sotra
Styremedlem: Ahmer Sheik, Sotra
 
NBFs generalsekretær som hadde gleden av å få være tilstede, takker for en hyggelig kveld på klubbhuset til SK Djerv, og ønsker BK Vest og det nye styret og alle klubbene lykke til med arbeidet fremover!
Forza Thon Stiftelsen VI