Badminton / Temasider / Toppidrett / Helle til VM 2022
Foto: NIF / Kristin Bentdal Larsen
Foto: NIF / Kristin Bentdal Larsen

Helle til VM 2022

VM starter 1.november og varer til 6.november i Tokyo, Japan.

Helle spiller finale søndag 6.november ca kl.06.00 norsk tid, der hun møter hjemmehåpet Haruka Fujino.

Banen hun skal spille på er bane 2, og streames her:

LIVE STREAM FINALE 6.NOV CA KL.06.00

29.oktober: Oppdatering fra Tokyo

Kampene spilles i samme hall som Paralympics ble spilt i fjor, så det er en kjent hall for Helle. Trekningen blir først gjort 30.oktober, så vi vet enda ikke hvem Helle skal spille mot. Det blir spennende å se hva slags trekning hun får! Helle har en målsetting om å ta medalje dette verdensmesterskapet.

Vi ankom Tokyo 22.oktober sent på kvelden for pre-camp i forkant av mesterskapet. Allerede 23.oktober hadde vi en morgenøkt i treningshallen. Hallen er fin, og det er gode treningsforhold. På kvelden hadde vi fri, og fikk slappet godt av, og lagt oss tidlig. Tidsforskjellen er 7 timer, så vi var relativt preget av jet-lag. Vi var likevel glad for å få en god treningsøkt denne dagen. Søndag til onsdag har vi hatt to badmintonøkter hver dag, og spist og hvilt godt mellom øktene. På torsdag hadde vi kun én treningsøkt, og en utflukt resten av dagen for å gjøre noe hyggelig og koble godt av.

Fredag, hadde vi igjen to økter. I dag, lørdag, har vi en økt før vi flytter til det offisielle spillerhotellet og starter de siste forberedelsene før mesterskapet. Vi venter på treningstider i main-hall for å se når vi kan trene, ellers er det et styrkerom på hotellet som vi kan benytte. 

Forza Thon Stiftelsen VI