Badminton / Nyheter / 2022 / Velkommen til Oslos største badmintonfest
Foto: Torbjørn Andersen
Foto: Torbjørn Andersen

Velkommen til Oslos største badmintonfest

10. og 11. september arrangeres det badmintonturnering i Lambertseter Flerbrukshall. Det blir den største turneringen som er arrangert i Oslo på flere år. Det skal spilles 416 kamper i løpet av lørdagen og søndagen.

Mange ivrige og talentfulle spillere kommer

Det kommer til å bli badmintonfest i den forstand at det kommer mange ivrige og talentfulle spillere. I tillegg kommer også noen av landets beste spillere. De som ønsker å se landets beste spillere må finne fram til når klasse A spilles. Se lenke til kampoppsettet lengre ned i denne artikkelen.

Turneringen er likevel mest for bredden av badmintonmiljøet i Oslo. Det blir gøy å se også når alle de andre juniorene og seniorene skal i aksjon. Turneringen er et samarbeid på arrangementssiden mellom Lambertseter IF Badminton og Klemetsrud IL. Alle kamper skal spilles i Lambertseter Flerbrukshall. Adressen til hallen er Feltspatveien 19.

Våre spillere trenger din støtte 

Lambertseter IF Badminton stiller med en stor andel av helgens spillere. De gleder seg stort til å spille på hjemmebane og trenger din støtte fra tribunen.

Kampene starter klokka 09.00 lørdag og søndag. Det vil bli spilt til langt ut på kvelden hver av dagene. For dem som kommer innom kan vi informere om at det blir kiosk der det blir servert kaffe, vafler, kaker og mer.

På denne lenken finner dere mer informasjon og kampoppsett for årets vakreste badmintoneventyr. Husk at det kan komme endringer i turneringsoppsettet:

https://www.badmintonportalen.no/NBF/Turnering/VisInfo/#22190

På Facebook-siden til Lambertseter IF Badminton vil det bli lagt ut oppdateringer fra helgens turnering. Siden finnes her:
https://www.facebook.com/LambertseterBadminton

Reis kollektivt til turneringen

Vi anbefaler alle våre spillere i Lambertseter IF til å reise kollektivt til turneringen. Andre spillere fra våre naboklubber anbefales også å reise kollektivt til hallen. 

Du kan reise med T-banens linje 1 eller 4 til Bergkrystallen. Gå av på Lambertseter stasjon og så er det cirka 6 minutter å gå til hallen. 

Du kan også ta deg til Lambertseter med buss nummer 79. Gå av på busstoppet Lambertseter senter. Derifra er det cirka 5 minutter å gå til hallen. 

Bildet og tekst i artikkelen hentet fra https://lambertseterif.no/blog/post/202771/velkommen-til-oslos-storste-badmintonfest?ispage=true.

Forza Thon Stiftelsen VI Kias Idrettsbutikken