Badminton / Nyheter / 2024 / Ny samarbeidsavtale med Norwegian til nytte for klubbene

Ny samarbeidsavtale med Norwegian til nytte for klubbene

I forbindelse med arbeid for å forsøke å skaffe flere samarbeidspartnere til Norges Badmintonforbund så har Trond Krogsæter gjennom sine kontakter klart å få ordnet en bra samarbeidsavtale med Norwegian.

Dette er dessverre ikke en avtale som gir noe direkte penger i kassen, hverken til forbundet eller klubbene, men det gir rabatter på flybilletter og fri Fast Track der dette er tilgjengelig.

Det kan også i mange tilfeller bety at det nesten ikke blir noen særlig forskjell dersom man bestiller en økonomi billett med bagasje (Lowfare+ som det heter hos Norwegian) til vanlig pris, eller en refunderbar billett (Flex) til rabbatert pris. Jo mer fleksibel billett man bestiller jo høyere rabatt ligger det inne i avtalen.

Gjorde bare et tilfeldig forsøk på å se hvordan dette slår ut. Prøvde å sette opp en reise t/r Oslo – Bergen med avreise fra Oslo førstkommende mandag kl 08:00 og med retur 2 dager senere kl 16:20.

Uten rabattavtalen med Norwegian kommer standard pris med Lowfare+ på kr 2.418 tur retur, billetten kan ikke refunderes og det er ingen Fast Track dersom det er travelt på flyplassen.

Med rabattavtalen kan man bestille en Flex billett som er refunderbar dersom reisen må endres, det er ytterligere bagasje inkludert, og Fast Track. Denne billetten ville kostet kr 2.305 tur retur.

Med en bedre og mere fleksibel billett så sparer man altså kr 113.

Dersom man skulle velge en Flex billett med vanlige priser så ville dette kommet på kr 2.898, så sammenlikner man like billetter så spares det i dette eksempelet kr 593.

Rabattene fungerer på alle Norwegians flygninger, ikke bare i Norge, så for de som reiser til turneringer utenlands eller også på private reiser så kan man nyttegjøre seg disse rabattene.

Kode som skal benyttes ved bookinger, og også hvordan man både kan bestille reiser individuelt og som grupper, vil om kort tid bli sendt ut via epost til alle klubbene.

Vi håper at dette vil være en avtale som kan bidra til å redusere kostnadene ved reiser for klubbene og spillerne. Den koden dere mottar og informasjonen rundt avtalen håper vi at dere kan spre til alle deres medlemmer, og skulle det være noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Forza Thon Stiftelsen VI